Hyra byggnadsställningar i Uddevalla

bygg-och-hantverkare

Kbsab är ett av de företag  som hyr ut byggnadsställningar i Uddevalla samt erbjuder montering/demontering och annan service kring dessa. Vad erbjuder företaget för tjänster? Vilka är deras kunder?

Kort om företaget

År 2011 grundades företaget Kungälvs byggnadsställningar. Från början var det en ren bemanningsverksamhet men övergick till att även hyra ut byggnadsställningar samt personal vid behov. År 2021 hade företaget 6 anställda och utförde arbeten över stora delar av Västsverige.

Kort om tjänster

Företaget har två primära tjänster som erbjuds till dess kunder:

  • Bemanning
    Företaget började som ett bemanningsföretag – och är fortfarande stora inom detta. Vid tillfälliga ordertoppar, eller sjukdom hos personalen, kan företag hyra in personal från Kbsab. Detta med allt från snickare och målare till ställningsmontörer.
  • Byggnadsställningar
    Allt från fasadställningar till industriställningar hyrs ut under kortare och längre perioder. I de flesta fall monteras ställningarna av personalen vilket därmed garanterar att dessa skapar den säkerhet som efterfrågas.

Med säkerhet i fokus

Kbsab har säkerhet i fokus – utifrån flera aspekter. Företaget är medlem i STIB. Det är en rikstäckande organisation för ställningsentreprenörer. Genom detta medlemskap åtar de sig att följa organisationens riktlinjer. Företaget är även med i branschorganisationen Svenska Byggindustrier.

För att kunna vara transparent gällande utbildning och kompetens är företaget ansluten till ID06. Det innebär även att varje person på arbetsplatsen mycket enkelt kan ”kopplas” till rätt arbetsgivare. Vid en inspektion kan alltså detta enkelt presenteras. ID06 visar även att personalen har rätt kompetens utifrån vilket arbete som ska utföras. Företaget har AA vilket visar på en mycket god ekonomisk ställning. Det är något som framförallt leverantörer brukar titta på inför fakturering och eventuellt kreditgivning.

Byggnadsställningar nära Uddevalla

Uddevalla
Ksab har sin postadress i Uddevalla och utgår därmed från denna stad. Det är även en av de större städerna i Västsverige och där ett flertal arbeten utförs. Men företaget genomför även uppdrag i städer ett par mil från Uddevalla.

Vänersborg
De tre större städerna som nämns på hemsidan är Uddevalla, Vänersborg och Trollhättan. Det går även att läsa artiklar om arbetet som utförs i de olika städer och i vissa fall se bilder på referensobjekt.

Trollhättan
Det är ca 3 mil från Uddevalla till Trollhättan. Det är därmed naturligt för företaget att även marknadsföra sina tjänster här.

Engelbrekt Strömberg
Profilbild

Engelbrekt Strömberg

Titta gärna på dessa inlägg för nyheter som rör diverse branscher. Jag diskuterar gärna näringsfrågor och skriver gärna om dessa. Hushållsnära tjänster Är tongivande i vad jag skriver. Samtidigt blir det också inlägg som rör andra inriktningar. Jag hoppas att du uppskattar dessa texter!

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *