5 steg till kvalitativ golvslipning i Stockholm

bygg-och-hantverkare

Rätt hantverkare – till rätt uppdrag. Det är grunden för att så bra resultat som möjligt. Så här gör du för att få kvalitativ golvslipning i Stockholm.

Granska hemsidan – Vad erbjuder de för hjälp?

En hemsida visar relativt mycket om ett företag.

  • Vilka tjänster erbjuds?

Om företaget främst har information om slipning av trägolv så bör det också vara detta som de främst utför. Därmed bör de inte ha lika mycket erfarenhet av att slipa betonggolv…

  • Vilka referenser ges?

Vilka företag anges som referenser? Vad skriver referenserna?

  • Social media

Ett företag måste inte ha social media för att kunna erbjuda kvalitativ golvslipning i Stockholm. Men i det fall de har konton kan dessa besökas för att man därmed kan göra sig en bredare bild av företagets sätt att kommunicera med sina kunder.

Sök egna referenser på kvalitativ golvslipning i Stockholm

De bästa referenserna är de du själv söker upp. Fråga vänner och lägg ut på Facebook att du söker ett företag som kan genomföra golvslipning. Med lite tur har någon i närheten tidigare anlitat ett företag som de kan rekommendera. Goda referenser är bra – men det kan inte vara det enda som avgör val av företag.

Låg kvalité och låg pris…

Det billigaste alternativet är att slipa själv. Men slutresultatet kan sällan komma i nivå med vad ett företag kan leverera. Men självklart beror det ju på var slipningen ska ske och behov av gott resultat.

Genom att anlita ett företag går arbetet snabbare, genomförs säkrare och resultatet blir bättre. Men det blir dyrare.

Offerter är A och O

Oavsett om det är litet golv eller en villas samtliga golv som ska slipas finns alltid fördel i att begära in offerter från flera företag. Risken minimeras att du betalar för mycket – eller för lite.

Bonus – Använda offerttjänster?

Det finns flera olika offerttjänster som kan användas när hantverkare ska bokas. Via deras hemsidor anges att golvslipning önskas i Stockholm samt kort information om arbetets karaktär (storlek, material osv). Därefter kommer flera företag få denna förfrågan och ha möjlighet att ge offert.

Det finns både fördelar och nackdelar med offerttjänster. En fördel är i alla fall den säkerhetskontroll som sker a de företag som marknadsförs via dessa tjänster. De som missköter sig kommer helt enkelt inte att släppas in. Därmed skapas i alla fall en ytterligare säkerhet att det just är kvalitativ golvslipning i Stockholm som bokas – och inte bara ett hobbyföretag.

Engelbrekt Strömberg
Profilbild

Engelbrekt Strömberg

Titta gärna på dessa inlägg för nyheter som rör diverse branscher. Jag diskuterar gärna näringsfrågor och skriver gärna om dessa. Hushållsnära tjänster Är tongivande i vad jag skriver. Samtidigt blir det också inlägg som rör andra inriktningar. Jag hoppas att du uppskattar dessa texter!

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *