Totalrenovering med Lisana bygg och badrum

bygg-och-hantverkare

Stockholmsföretaget Lisana bygg och badrum startade sin resa 2010 och erbjuder idag en rad olika tjänster inom bygg och renovering. Från början ägnade man sig främst åt renovering av badrum samt kök men nu finns alltså betydligt mer än så att hitta – bland annat totalrenovering av olika typer av bostäder.

Läs mer om vad som kan ingå i en totalrenovering, hur lång tid det tar och annat som kan vara intressant att veta för den som går i renoveringstankar.

Det här kan ingå i en totalrenovering

Lisana bygg och badrum har under sina år i branschen hunnit skaffa sig både erfarenhet och kompetens och kan idag erbjuda totalrenoveringar av olika typer av bostäder så som lägenheter och villor. Totalrenovering kan vara aktuellt till exempel för den som köpt en bostad i dåligt skick där mycket behöver göras och åtgärdas med en gång men passar såklart också för den som bara vill ha nytt och fräscht.

När Lisana bygg och badrum utför en totalrenovering utgår de från kundens behov och önskemål. Framförallt renoverar man badrum, kök och tvättstuga. Kort och gott dom rum som kräver mest omfattande och tidskrävande moment. Det går även att få hjälp med andra rum, så som vardagsrum och sovrum som i regel är enklare att renovera, till exempel genom att byta golv och måla väggarna.

Tidsåtgång och priser

Den som går i tankar kring en totalrenovering funderar säkert på hur lång tid det hela kan ta och hur mycket det kommer att kosta. Lisana bygg och badrum anger på sin hemsida en ungefärlig tidsåtgång för dom olika rummen – där man skriver att ett större kök tar ca 20 dagar att göra klart och detsamma gäller för en tvättstuga.

Vad gäller priser nämner man att en totalrenovering kostar från 150 000 kronor och uppåt men det finns förstås mycket som avgör vad priset landar på, så som bostadens storlek.

Övriga tjänster

Har man inte behov eller pengar till en totalrenovering utan vill renovera ett rum i taget kan man även här anlita Lisana bygg och badrum. Man erbjuder som sagt fler tjänster helt separat, så som:

  • Köksrenovering
  • Badrumsrenovering
  • Renovering av källare och vind
  • Fasadrenovering

Samtliga tjänster och ytterligare beskrivningar kring dessa finns även dom att hitta på företagets hemsida.

Profilbild
Senaste inläggen av Kennet Bergström (se alla)
Profilbild

Kennet Bergström

Läs gärna dessa artiklar för nyheter som rör diverse branscher. Jag har ett brett intresse för näringsfrågor och skriver ofta om en rad ämne. Besiktningar och anläggning är ämnen som återfinns i dessa artiklar. Även byggstädning kan du läsa om i mina reportage. För fler tips som rör detta finns övriga artiklar här.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *